Hvem er vi?

Happikids
CVR/SE nr: 42772755/43240730
Vibevej 12 4295 Stenlille 
Danmark


Om Happi Kids


Happi kids er startet af Michelle Andersen i 2022, vi er en helt nyklækket webshop. Idéen opstod ved at vi selv har 3 børn i forskellige aldre, dermed gav det mening at starte dette eventyr. Vores unger giver os en enorm inspiration  hver dag.
Vi er et lille team som har en stor kærlighed for børneuniverset og indretning til børneværelset. Vi går op i at finde unikke og spændende produkter, som er tiltalende for børn i alle aldre.

Vi ønsker at skabe gode rammer for den gode og fantasifulde leg, med unikke og nænsomt udvalgte legesager. Kvaliteten er noget vi ikke går på kompromis med, så kunder der handler hos os kan være sikker på at vores produkter er gennemtestet og børnesikret. 

Vi lever af tilfredse kunder og god omtale så derfor gør vi en ekstra indsats for at vores kunder føler sig hørt via vores kundeservice, hvor vi altid svare indenfor maks. 24 timer, også på helligdage og i weekender. 

Vi byder dig et stort velkommen indenfor.

Vi er som sagt kun lige gået i gang med vores rejse gennem dette fantastiske univers. Men vi lover at der vil komme så meget mere på vores hylder, da vores idéer er uendelige. Vi ønsker at have et stort udvalg til alle aldre, både drenge og piger.
Alle vores varer vælges med kærlighed og omhu. Vores inspiration kommer alle steder fra, både inde og udenfor landets grænser (Indenfor og udenfor vores hjem).
Det vi vægter højest er at følge med tidens tendenser og børnenes interesser. Hver dag forsøger vi at skabe et eventyrligt univers med alt det bedste, til en fantasifuld verden omkring børn i forskellige aldre.

Gratis levering ved køber over 599,-

Levering på kun 1-2 dage

info@happikids.dk